N-K House Remodel

Remodeling, Residential | Comments Off on N-K House Remodel

This remodel to a craftsman home in Seattle’s Ravenna neighborhood consisted of a small addition, a bathroom remodel, basement remodel and reconfiguration of the floor plan and stairway to open up the house to the backyard and make the basement access pathway more inviting. Larger basement windows with window wells were added to both provide more natural light as well as to provide egress to a new guest bedroom created in the unfinished basement.

A small addition in the rear of the house.A small addition in the rear of the house.

A small addition in the rear of the house.The addition was designed to integrate and match the original home.

Concept sketch addition in the rear of the house.Concept sketch of the addition in the rear of the house.

Main Floor Plan - BeforeMain Floor Plan – BEFORE

Main Floor Plan - AfterMain Floor Plan – AFTER

Basement Floor Plan - BeforeBasement Floor Plan – BEFORE

Basement Floor Plan - AfterBasement Floor Plan – AFTER

BEFORE Basement RemodelBEFORE

AFTER Basement RemodelAFTER

For further information on this remodel check out the project page here.

Share