Distillery Lofts Completion

Commercial, Construction, Grouparchitect, Remodel, Renovation, Seattle | Comments Off on Distillery Lofts Completion

Grouparchitect was in need of a new refreshing remodel for the office. The goal was to maximize daylighting and take advantage of the existing views of Lake Union. Existing concrete and wood was sandblasted to become exposed and show the true character of the materials. Materials were creatively repurposed to reduce landfill and extend the life to otherwise landfill-destined elements. Energy efficient lighting is also implemented throughout the office.

Partition is a clear-finished OSB, privacy doors with full-lite doors on sliding track systems.1300-distillery_lofts-61300-distillery_lofts-4The stretched canvas images are created by Stretch and Staple1300-distillery_lofts-9 1300-distillery_lofts-7The kitchen appliances are jobsite-salvaged from one of our multifamily units which otherwise would have been slated for demolition and landfill.

Share